Stresscoach i København - Få hjælp til at håndtere stress

Søger du en stresscoach i København, kan jeg som psykoterapeut også hjælpe dig med at genskabe kontakten til og balancen mellem krop og sind og få kontrol over din stress. Der kan være mange årsager til, at du har mistet fodfæstet, men vigtigst af alt er det, at finde det igen – og det er helt sikkert muligt. Lad mig hjælpe dig gennem min alternative form for stresscoaching.

stresscoach København

Ved hjælp af kropsorienteret psykoterapi vil jeg hjælpe dig med at finde vejen tilbage til det ‘jeg’, som du måske savner og mangler. Man kan hurtigt miste sig selv og de værdier, man står for, når der gives afkald på det vigtige i livet, for potentielt at kunne leve op til eksterne forventninger. Sammen kan vi reetablere den gode balance.

Stress som tilstand fremfor sygdom

I mit arbejde med terapi, herunder primært kropsorienteret terapi, er det altid vigtigt for mig at påpege, at stress ikke er en sygdom, men nærmere en tilstand, som man bevæger sig ind i gradvist.

Dette sker som en form for forsvarsmekanisme, der har til formål at beskytte sig selv. Dog kommer vi også hurtigt til at skabe en tendens til at ville fikse alt, hvilket kan give en følelse af overvældethed og et tab af overskud, der i sidste ende kan ende ud i udbrændthed. Dette vil jeg gerne være med til at forebygge og bearbejde, i fællesskab med dig.

Sammen kan vi få mindsket de ødelæggende processer, som stressen fører med sig, så du kan finde tilbage til et balanceret krop og sind.Måske kan du genkende dig selv i det her eller noget, der ligner:

 • Stresset og udbrændt – Du synes du skal  ‘klare det hele’ selv, er overansvarlig
 • Utilstrækkelig – Ikke helt den ven, kæreste, person du gerne ville være
 • Angst / Præstationsangst – tankemylder, føler dig ikke-til-stede, har måske fysiske symptomer såsom svimmelhed, hjertebanken, hovedpine
 • Depressiv – trist, modløs
 • Føler skyld, skam og dårlig samvittighed – høj grad af selvkritik, utilfreds, irritabel, opfarende.
 • Har et forstyrret forhold til mad – spiser for meget/lidt når du har det skidt
 • Ramt af en livskrise – sygdom, dødsfald m.m.

Din alternative stresscoach i København

Lad mig være din alternative form for stresscoach i København, når stressen er gået fra at give et gavnligt skub til at blive overvældende og en altoverskyggende følelse. Kortvarig stress er en naturlig mekanik, som vi mennesker har i kroppen, men tager den hovedrollen i dit liv, kan det hurtigt have negative resultater.

 

Mange, der oplever stress, beretter om symptomer, som:

 • Glemsomhed og mentalt fravær
 • Træthed
 • Kropslige problematikker (mave-tarmproblemer, blødningsforstyrrelser, mm.)
 • Forværring af sygdom
 • Forøgelse af forbrug af stimulanser
 • Uforklarlige smerter

Jeg har viden og værktøjer til at komme dig i møde, uden at du skal føle dig overvældet af behandlingen. Derfor kan jeg hjælpe dig, som en alternativ form for stresscoach i København, hvor der er fokus på blandt andet din vejrtrækning.

Læs om selvbehandling af stress eller stress symptomer hos mænd og kvinder.

 

En kropsorienteret tilgang til stress

Gennem mit arbejde, som psykoterapeut i København, arbejder jeg primært med kropsorienteret psykoterapi, som i høj grad handler om stort fokus på kroppen. Ved at skabe fokus på de kropslige erfaringer, såvel som arbejde og øvelser hermed, vil der kunne opbygges en forståelse for stressens tag i kroppen.

Et forløb med en anderledes stresscoach som mig, vil give dig mulighed for at mærke efter og lytte til, hvad kroppen fortæller dig. Du vil få givet nogle redskaber, som skal hjælpe dig til at finde fodfæstet i en travl hverdag i København.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad stresscoaching kan gøre for dig i denne form, som jeg tilbyder dig.

Nanna Bredsdorff psykoterapeut

Anmeldelser

Et rum hvor jeg har pladsen ​Ellen
Læs mere
Jeg kan virkelig godt lide den ramme, hvor jeg har et rum hvor jeg har pladsen, det føles trygt og jeg bliver reageret på på en måde som er god for mig.​
Støtte til at følge de nye gode vanerSofie
Læs mere
Hver gang vi ses, får jeg en god fornemmelse af hvad jeg skal arbejde med. Fornemmelsen for hvad det egentlig handler om. Jeg lærer at forstå og acceptere hvad det er.
Jeg anbefaler ofte Nanna William
Læs mere
Det er for mig noget helt andet end at gå til psykolog. Jeg kommer meget mere i kontakt med hvordan jeg har det. Når jeg går derfra føler jeg mig ofte både klogere på mig selv og med en helt anden ro, end hvad jeg har oplevet andre steder.
Jeg har stadig problemer, men er blevet bedre til ikke at køre op i en spidsJonas
Læs mere
Tit ved jeg ikke helt hvad jeg vil tale om i terapien før jeg kommer. Men der er altid noget, når først jeg sidder overfor Nanna og nogle gange er det som om hun ved hvordan jeg har det før jeg selv finder ud af det.
Jeg har fået meget mere overskud Natalia
Læs mere
Jeg er taknemmelig over, at Nanna holdt mig fast på, at jeg skulle beskytte mig selv. Hun er enormt nærværende og formår at skabe et rum, hvor du kan være helt sårbar.
En ekstern og neutral støtte og guideSvend
Læs mere
Det var befriende at træde ind i hendes rum hver anden uge og blive mødt i øjenhøjde og uden fordomme. Det at blive set og hørt af en fortrolig samtalepartner, når jeg i alt for mange år har ladet som om at intet var galt, var kraftfuldt og nødvendigt. Nanna har mine varmeste anbefalinger
Tidligere
Næste