Angst behandling - kropsorienteret psykoterapi med dig i fokus

Med angst behandling kan du skyde en slags genvej til forståelse af, hvad der ligger til grund for angsten og komme symptomerne til livs. Gennem kropsorienteret psykoterapi vil jeg søge at hjælpe dig med at komme i kontakt med og forstå og mærke hvad der ligger under de symptomer du får i forbindelse med et angstanfald, så du kan handle anderledes.

angst behandling

Gennem mine egne erfaringer og den ekspertise jeg har tilegnet mig gennem årene i mit arbejde med psykoterapi, har jeg fundet gode metoder til at komme angstlidelser til livs. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere eller booke et behandlingsforløb.

Forståelsen for angst

Det er helt afgørende for behandling af angst, at man ser tilstanden som et symptom, fremfor en sygdom. Det er nemlig typisk noget underliggende, ofte undertrykt gennem lang tid, der gør at det udløses og man får disse symptomer.

I mit arbejde, fokuserer jeg på at hjælpe mine klienter med at finde frem til og forstå disse underliggende årsager. Dette gør jeg primært gennem en evidensbaseret tilgang til kropsorienteret psykoterapi. 

Da det handler om følelser, er kroppen en vigtig medspiller – man kan ikke føle med tankerne. Derfor skyder vi en slags genvej via kroppen for at genskabe kontakten med de, ofte smertefulde følelser, der har været overhørt længe af den ene eller den anden grund. Så krop og hoved – ja altså HELE dig – hænger bedre sammen og får bedst mulige betingelser.

Måske kan du genkende dig selv i det her eller noget der ligner:

  • Stresset og udbrændt – Du synes du skal  ‘klare det hele’ selv, er overansvarlig
  • Utilstrækkelig – Ikke helt den ven, kæreste, person du gerne ville være
  • Angst / Præstationsangst – tankemylder, føler dig ikke-til-stede, har måske fysiske symptomer såsom svimmelhed, hjertebanken, hovedpine
  • Depressiv – trist, modløs
  • Føler skyld, skam og dårlig samvittighed – høj grad af selvkritik, utilfreds, irritabel, opfarende.
  • Har et forstyrret forhold til mad – spiser for meget/lidt når du har det skidt
  • Ramt af en livskrise – sygdom, dødsfald m.m.

Skræddersyet tilgang til forskellige typer

Jeg møder dagligt forskellige typer af angst, som manifesterer sig på forskellige måder og styrker hos mine klienter. Det kan både vise sig i form af fobier, panikangst og generaliseret angst. Alle er forskellige, og derfor mener jeg også, at det er vigtigt at tage højde for den enkeltes oplevelse og symptomer.

Min tilgang til angst behandling sigter altid mod at genoprette livskvaliteten, ved at hjælpe med at genfinde følelsen af frihed og autenticitet. Derfor er ethvert forløb med angst behandling, hos mig, også altid skræddersyet efter dine behov.

Behandling uanset din form for angst

Gennem min praksis har jeg støttet klienter med forskellige former for angst, herunder fobier, panikangst og generaliseret angst. Jeg tilbyder en tilgang til behandling, der sigter mod at genoprette livskvaliteten og hjælpe med at genfinde følelsen af frihed og autenticitet.

Hvordan hjælper kropsorienteret psykoterapi

Ved at forstå og bearbejde de underliggende følelser, som af den ene eller den anden grund er blevet overhørt eller undertrykt, hjælper jeg mine klienter med at genopbygge tillid til sig selv og deres følelsesmæssige reaktioner. Terapien fokuserer på at styrke forbindelsen mellem krop og hoved og frigøre sig fra de begrænsninger, som angst ofte medfører.

Opnå frihed fra angst gennem terapi

Jeg har set mange klienter opnå frihed fra angstens spændetrøje gennem en målrettet terapeutisk tilgang. Jo hurtigere man søger hjælp, desto hurtigere kan man begynde at genoprette balancen og trivslen i hverdagen.

Hvem er jeg?

Mit navn er Nanna. Jeg har arbejdet med menneske det meste af mit arbejdsliv og elsker det! Mine erfaringer med terapi startede for mange år siden, da jeg selv startede i behandling, hvilket havde en vigtig og livsomvæltende indvirkning på mit liv. Denne oplevelse vil jeg gerne give videre til andre.

Jeg har arbejdet både som frivillig psykoterapeut og vejleder for udsatte unge, som senere førte til arbejde fuld tid som psykoterapeut og opstarten af min egen praksis. Her arbejder jeg med alt fra angst behandling, behandling af stress til mange andre problemstillinger og områder, herunder parterapi.

Skal vi tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig?

Nanna Bredsdorff psykoterapeut

Anmeldelser

Et rum hvor jeg har pladsen ​Ellen
Læs mere
Jeg kan virkelig godt lide den ramme, hvor jeg har et rum hvor jeg har pladsen, det føles trygt og jeg bliver reageret på på en måde som er god for mig.​
Støtte til at følge de nye gode vanerSofie
Læs mere
Hver gang vi ses, får jeg en god fornemmelse af hvad jeg skal arbejde med. Fornemmelsen for hvad det egentlig handler om. Jeg lærer at forstå og acceptere hvad det er.
Jeg anbefaler ofte Nanna William
Læs mere
Det er for mig noget helt andet end at gå til psykolog. Jeg kommer meget mere i kontakt med hvordan jeg har det. Når jeg går derfra føler jeg mig ofte både klogere på mig selv og med en helt anden ro, end hvad jeg har oplevet andre steder.
Jeg har stadig problemer, men er blevet bedre til ikke at køre op i en spidsJonas
Læs mere
Tit ved jeg ikke helt hvad jeg vil tale om i terapien før jeg kommer. Men der er altid noget, når først jeg sidder overfor Nanna og nogle gange er det som om hun ved hvordan jeg har det før jeg selv finder ud af det.
Jeg har fået meget mere overskud Natalia
Læs mere
Jeg er taknemmelig over, at Nanna holdt mig fast på, at jeg skulle beskytte mig selv. Hun er enormt nærværende og formår at skabe et rum, hvor du kan være helt sårbar.
En ekstern og neutral støtte og guideSvend
Læs mere
Det var befriende at træde ind i hendes rum hver anden uge og blive mødt i øjenhøjde og uden fordomme. Det at blive set og hørt af en fortrolig samtalepartner, når jeg i alt for mange år har ladet som om at intet var galt, var kraftfuldt og nødvendigt. Nanna har mine varmeste anbefalinger
Tidligere
Næste