Parterapi i København - Giv forholdet de bedste betingelser

Kom i parterapi i København, når I vil arbejde med forholdets fundament. Der kan være mange grunde til, at kærligheden ikke længere blomstrer, eller på anden måde har fået ringere kår. Det kan jeg hjælpe jer med at løse på bedste vis, gennem behandling med kropsorienteret psykoterapi og mine anbefalinger til andre handlemønstre.

stress behandling

Fokus for parterapien er at I får opmærksomhed/bevidsthed om disse mønstre og dynamikker, så I får mulighed for at ændre den adfærd og dermed mønstre, som blokerer for den kærlighed I har til hinanden.

Vil I høre mere om min tilgang, hvordan terapien foregår eller noget andet, er I altid velkomne til at ringe eller booke en tid.

Hvad er kropsorienteret psykoterapi?

Du har måske ikke hørt om denne form for psykoterapi før. Lad mig forklare det lidt nærmere. For denne form for terapi er fokuseret på at inddrage kroppen på lige fod med tanker, følelser og intellekt. Med andre ord, sørger vi for at gøre plads til undersøgelsen af hvad dét der sker, gør ved jer. 

Hvordan føles det – altså hvordan mærkes det? Det vi mærker i kroppen danner udgangspunkt for hvad vi gør. Vi bruger altså det vi kan mærke til at navigere efter i forskellige situationer. Mange af hos har bare lukket af for bestemte følelser og kommer til at handle uhensigtsmæssigt.

Hvis den ene eller den anden part, eller begge, gør det, er det meget nemt at komme til  at gå galt af hinanden. Det er ikke altid, at man ved, hvorfor man reagerer følelsesmæssigt eller kropsligt, for det kan være – og er ofte – noget underliggende, der trykker. Det hjælper jeg jer med at få øje på.

Måske kan du genkende dig selv i det her eller noget der ligner:

  • Stresset og udbrændt – Du synes du skal  ‘klare det hele’ selv, er overansvarlig
  • Utilstrækkelig – Ikke helt den ven, kæreste, person du gerne ville være
  • Angst / Præstationsangst – tankemylder, føler dig ikke-til-stede, har måske fysiske symptomer såsom svimmelhed, hjertebanken, hovedpine
  • Depressiv – trist, modløs
  • Føler skyld, skam og dårlig samvittighed – høj grad af selvkritik, utilfreds, irritabel, opfarende.
  • Har et forstyrret forhold til mad – spiser for meget/lidt når du har det skidt
  • Ramt af en livskrise – sygdom, dødsfald m.m.

Parterapi med fokus på kroppen - og den gode kontakt mellem jer

Når I kommer i parterapi hos mig i København, er der fokus på kontakt, kommunikation og ansvar for egne og fælles behov i parforholdet.

Vi arbejder med konkrete problematikker I oplever i forholdet, og jeg hjælper jer med at undersøge og se nærmere på hvordan de dynamikker påvirker jeres forhold. I hverdagen kan det være svært selv at gennemskue og gøre noget ved de mønstre der hersker mellem jer og forstyrrer jeres kærlighed.

Når vi arbejder kropsorienteret i parterapi, sørger jeg for at vi har opmærksomhed på hvad dét I siger til hinanden, gør ved jer. Hvordan føles det i kroppen – altså hvordan mærkes det? Bliver du opspændt? Ændrer din vejrtrækning sig? Bliver du vred, såret, ked af det?

For at I overhovedet kan nå at mærke det, hjælper jeg jer med at komme ned i et tempo, så ALLE kan følge med. Specielt når der kommer store følelser på.

Forstå jeres diskussioner

I et skænderi eller en diskussion kan tempoet hurtigt gå opad! Vi er i gang med at argumentere, få en pointe igennem, anklage, forsvare os, eller på andre måder være så optaget af vores eget, så vi slet ikke kan høre den anden.

Med kropsorienteret psykoterapi hjælper jeg jer med at skabe de bedste betingelser for at I faktisk får lyttet og mærket på hvad det er der sker imellem jer. Så I kan mærke hvad I har lyst til at ændre. Og det gør jeg altid ud fra en konkret situation, hvor I går galt af hinanden. 

Her er det især vigtigt at begge parter er åbne om hvordan de har og på den måde tager ansvar for at skabe de bedste forudsætninger for at nærme sig hinanden igen.

Undervejs vil I få min anbefaling til, hvordan I kan arbejde på forholdet for at kunne komme videre med den gode kontakt og kommunikation i hverdagen.

Nærværende parterapi i København

I mine lokaler i Nørre Søgade i København K, vil vi sætte os ned og tage en snak om, hvad det er, der udfordrer jeres forhold. Er der noget, der er svært at snakke om, noget der går jer på, eller kan I ikke selv finde roden til problemet?

Ved at mærke godt efter og få snakket om de ting, der skaber ubalance, opnås de bedste betingelser for god kommunikation i forholdet. I parterapi dykker vi sammen ned i situationer, der i sig selv kan virke ubehagelige. De fleste oplever alligevel en befrielse ved at få talt om tingene sådan som de er, når rammerne for at tale sammen er trygge Det er det rum jeg som terapeut hjælper jer med at skabe.

Besøg mig i København

Som psykoterapeut, har jeg også erfaring med angst og stress, hvilket derfor giver mig forudsætninger for at kunne hjælpe jer med at forstå hvordan den bagage i hver især har med jer, kan komme til utilsigtet at forstyrre jeres relation nu og her. 

Det kan derfor også være en mulighed for jer begge at overveje en individuel samtale og terapi.

Lad os tage en snak om jeres muligheder både fælles og hver især.

Nanna Bredsdorff psykoterapeut

Anmeldelser

Et rum hvor jeg har pladsen ​Ellen
Læs mere
Jeg kan virkelig godt lide den ramme, hvor jeg har et rum hvor jeg har pladsen, det føles trygt og jeg bliver reageret på på en måde som er god for mig.​
Støtte til at følge de nye gode vanerSofie
Læs mere
Hver gang vi ses, får jeg en god fornemmelse af hvad jeg skal arbejde med. Fornemmelsen for hvad det egentlig handler om. Jeg lærer at forstå og acceptere hvad det er.
Jeg anbefaler ofte Nanna William
Læs mere
Det er for mig noget helt andet end at gå til psykolog. Jeg kommer meget mere i kontakt med hvordan jeg har det. Når jeg går derfra føler jeg mig ofte både klogere på mig selv og med en helt anden ro, end hvad jeg har oplevet andre steder.
Jeg har stadig problemer, men er blevet bedre til ikke at køre op i en spidsJonas
Læs mere
Tit ved jeg ikke helt hvad jeg vil tale om i terapien før jeg kommer. Men der er altid noget, når først jeg sidder overfor Nanna og nogle gange er det som om hun ved hvordan jeg har det før jeg selv finder ud af det.
Jeg har fået meget mere overskud Natalia
Læs mere
Jeg er taknemmelig over, at Nanna holdt mig fast på, at jeg skulle beskytte mig selv. Hun er enormt nærværende og formår at skabe et rum, hvor du kan være helt sårbar.
En ekstern og neutral støtte og guideSvend
Læs mere
Det var befriende at træde ind i hendes rum hver anden uge og blive mødt i øjenhøjde og uden fordomme. Det at blive set og hørt af en fortrolig samtalepartner, når jeg i alt for mange år har ladet som om at intet var galt, var kraftfuldt og nødvendigt. Nanna har mine varmeste anbefalinger
Tidligere
Næste