Priser

Terapi er en investering i dig selv, din livskvalitet og dine relationer. Det er individuelt hvor ofte og hvor længe man går i terapi. Det afhænger af hvad du kommer med og hvordan du bruger den indsigt og værktøjerne du får ved arbejdet i psykoterapi.

psykoterapeut københavn

Individuel terapi

900 kr / 60 minutter

Parterapi

1500 kr / 90 minutter

Spar op til 165 per session

ved køb af klippekort

Hvor mange sessioner skal jeg bruge?

De fleste starter med at komme hver 14. dag og nogen hver uge. Mange vælger et forløb på 5-10 gange og jeg vil undervejs komme med anbefalinger til det fortsatte forløb. Af samme årsag har jeg gjort det muligt at få rabat på timeprisen ved køb af klippekort.

For at komme i gang kan du ringe til mig på 61 70 44 59 eller booke en tid direkte i min kalender her. Jeg tilbyder altid en gratis introsamtale på op til 20 min til folk jeg ikke har talt med før.

Individuel terapi

810 DKK per session

Klippekort
5 sessioner

Forudbetaling af klippekort på 5 sessioner koster DKK 4.050, så du får hver session til 810 kr.

Individuel terapi

735 DKK per session

Klippekort
10 sessioner

Forudbetaling af klippekort på 10 sessioner koster DKK 7.350, så du får hver session til 735 kr.

Parterapi

1350 DKK per session

Klippekort
5 sessioner

Forudbetaling af klippekort på 5 sessioner koster DKK 6.750, så du får hver session til 1.350 kr.

Nanna Bredsdorff psykoterapeut

Psykoterapeut med enkle og effektive redskaber

Jeg hedder Nanna og er privatpraktiserende psykoterapeut. Min praksis ligger i København ved Peblinge søen, centralt ved Nansensgadekvarteret med udsigt over søerne.

Hos mig møder du en simpel og effektiv tilgang, som hjælper dig med at blive klogere på dig selv, dine valg og på den livssituation du nu står i. Sammen finder vi ud af hvad du har brug for lige nu og du vil få enkle og effektive redskaber der hjælper dig henimod de forandringer du ønsker i dit liv.

Anmeldelser

Et rum hvor jeg har pladsen ​Ellen
Læs mere
Jeg kan virkelig godt lide den ramme, hvor jeg har et rum hvor jeg har pladsen, det føles trygt og jeg bliver reageret på på en måde som er god for mig.​
Støtte til at følge de nye gode vanerSofie
Læs mere
Hver gang vi ses, får jeg en god fornemmelse af hvad jeg skal arbejde med. Fornemmelsen for hvad det egentlig handler om. Jeg lærer at forstå og acceptere hvad det er.
Jeg anbefaler ofte Nanna William
Læs mere
Det er for mig noget helt andet end at gå til psykolog. Jeg kommer meget mere i kontakt med hvordan jeg har det. Når jeg går derfra føler jeg mig ofte både klogere på mig selv og med en helt anden ro, end hvad jeg har oplevet andre steder.
Jeg har stadig problemer, men er blevet bedre til ikke at køre op i en spidsJonas
Læs mere
Tit ved jeg ikke helt hvad jeg vil tale om i terapien før jeg kommer. Men der er altid noget, når først jeg sidder overfor Nanna og nogle gange er det som om hun ved hvordan jeg har det før jeg selv finder ud af det.
Jeg har fået meget mere overskud Natalia
Læs mere
Jeg er taknemmelig over, at Nanna holdt mig fast på, at jeg skulle beskytte mig selv. Hun er enormt nærværende og formår at skabe et rum, hvor du kan være helt sårbar.
En ekstern og neutral støtte og guideSvend
Læs mere
Det var befriende at træde ind i hendes rum hver anden uge og blive mødt i øjenhøjde og uden fordomme. Det at blive set og hørt af en fortrolig samtalepartner, når jeg i alt for mange år har ladet som om at intet var galt, var kraftfuldt og nødvendigt. Nanna har mine varmeste anbefalinger
Tidligere
Næste