Nanna Bredsdorff, Psykoterapeut

Hej, jeg hedder Nanna. Jeg er født i 1970 og bor sammen med min mand og datter, og så er jeg psykoterapeut. Jeg har min uddannelse som psykoterapeut fra Sensetik Instituttet og har en cand. mag. i spansk og engelsk. Jeg elsker at arbejde med mennesker og har gjort det hele mit arbejdsliv.

Da jeg selv startede i terapi for mange år siden, havde det så stor en indvirkning på mit liv, at jeg fik lyst til at uddanne mig og gå den vej. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Inden jeg blev selvstændig psykoterapeut, arbejdede jeg som ungdoms- og uddannelsesvejleder i mere end 10 år ved Københavns kommune. Før det var jeg gymnasie- og handelsskolelærer.

psykoterapeut københavn
psykoterapi københavn

Arbejde med udsatte borgere

Som vejleder arbejdede jeg med udsatte unge, der af den ene eller anden grund var droppet ud af uddannelser. I mange tilfælde handlede det om alt muligt andet end uddannelse. Jeg kunne mærke at jeg savnede at have et andet rum for, at kunne hjælpe dem videre med det svære de var i.

Jeg har desuden arbejdet som frivillig psykoterapeut inden jeg startede min private praksis. Som frivillig var jeg terapeut for borgere med problemer, som gerne ville tilbage på arbejdsmarkedet. De fik tildelt 12 sessioner fra kommunen hvorefter enkelte af dem fortsatte i min private praksis.

Jeg har beskæftiget mig med psykoterapi siden 2010.

Psykoterapi og kronisk sygdom

Jeg har desuden Type 1 diabetes fra barnsben og har en lang og personlig erfaring med at have en kronisk sygdom. Derfor har jeg en særlig erfaring med problemstillinger diabetes og andre kroniske sygdomme medfører.

Terapien er den samme, hvadenten du har en kronisk sygdom eller ej, men de livsvilkår som knytter sig til, er anderledes.

I forbindelse med arbejdet som psykoterapeut inddrager jeg kroppen. Her er grounding øvelser en genvej. Du kan læse mere om grounding her.

Nanna Bredsdorff psykoterapeut

Føler du dig klar til at komme i gang?

Hos mig møder du en simpel og effektiv tilgang, som hjælper dig med at blive klogere på dig selv, dine valg og på den livssituation du nu står i. Sammen finder vi ud af hvad du har brug for lige nu og du vil få enkle og effektive redskaber der hjælper dig henimod de forandringer du ønsker i dit liv.