Effektiv Psykoterapi hos Nanna Bredsdorff

Skab vedvarende forandringer og genfind balancen i dit liv med effektiv og helhedsorienteret psykoterapi

Psykoterapi

Står du med akutte problemstillinger eller i en aktuel krise? Ønsker du forandring i dit liv? Eller ønsker du personlig udvikling?

Få professionel hjælp til at komme igennem livets kriser og lær at finde ro i dig selv og dine egne beslutninger.

Bliv bedre til at mærke dig selv og andre – og lær at bevare jordforbindelsen i de svære situationer.

I terapien arbejder jeg med krop, kontakt og samtale. Du får det bedre uanset hvad du kommer med. Jeg tager fat i roden til dit problem og arbejder i dybden blandt andet ved at inddrage kroppen.

Krop og psyke hænger sammen! Så det er godt at få hoved og krop til at samarbejde.

Grounding er en væsentlig del af de vi arbejder med. Du kan læse mere om grounding og finde et par øvelser så du kan starte allerede i dag.

Måske kan du genkende dig selv i det her eller noget der ligner:

  • Stresset og udbrændt – Du synes du skal  ‘klare det hele’ selv, er overansvarlig
  • Utilstrækkelig – Ikke helt den ven, kæreste, person du gerne ville være
  • Angst / Præstationsangst – tankemylder, føler dig ikke-til-stede, har måske fysiske symptomer såsom svimmelhed, hjertebanken, hovedpine
  • Depressiv – trist, modløs
  • Føler skyld, skam og dårlig samvittighed – høj grad af selvkritik, utilfreds, irritabel, opfarende.
  • Har et forstyrret forhold til mad – spiser for meget/lidt når du har det skidt
  • Ramt af en livskrise – sygdom, dødsfald m.m.
Nanna Bredsdorff psykoterapeut

I psykoterapi kan du få øje på om du trækker på arvegodset

Vi har alle en bagage med os. Og selvom vi ikke selv har pakket den, er det os selv som har ansvaret for hvad vi vælger at fører videre.

Det kræver et overblik og det kan jeg hjælpe dig med at få via psykoterapi. Så du ikke vanemæssigt “trækker på arvegodset”, og kommer til at stille dig i vejen for det du i virkeligheden gerne vil. Der er nemlig så meget i vores adfærd og det vi gør, som er ubevidst eller automatisk. Og vi kan kun ændre på det vi er bevidste om.

Når livet kommer i vejen, har vi ofte bestemte handlingsmønstre vi tyr til. Større forandringer og kriser fremkalder ofte disse vanemæssige handlingsmønstre. Særligt dem som ikke tjener os længere.

Psykoterapi kan hjælpe dig med at få det bedre

Giv dig selv muligheden for at mærke en forandring på egen krop med psykoterapi der virker!

Du kan bruge psykoterapi til at tackle stress, angst, depression, følelsen af ensomhed eller grundlæggende problemer med dit selvværd, der gør det svært at være dig lige nu.

I psykoterapi hos mig får du enkle og effektive redskaber på hvad du selv kan gøre, eller holde op med at gøre. Jeg arbejder med hele dig og inddrager kroppen med enkle kropslige teknikker og øvelser, når det giver mening.

Jo klarere det bliver for dig og jo mere du stopper op i din hverdag, bruger de redskaber og den indsigt du får i sessionerne. Jo bedre får du det.

Psykoterapi med enkle og effektive redskaber

Jeg hjælper dig med at blive klar på dine handlingsmønstre og du får enkle og effektive redskaber på hvad du kan gøre i stedet. Så du kan ændre dem og skabe nye gode handlingsmønstre, som kan blive til nye gode vaner.

Jeg hjælper dig med at navigere efter dit indre kompas, så du kan mærke hvad der er vigtigt for dig lige nu. Hvad du har brug for og hvordan du på den baggrund kan vælge at handle. Så der er sammenhæng mellem det du mærker og det du gør.

 

Du er ikke alene

Og ja, det er enkelt, men selvfølgelig ikke altid nemt. Indgroede vaner og historier omkring os selv kan være frygtelig sejlivede.

Så det kræver både tålmodighed og overbærenhed med dig selv, og ikke mindst opmærksomhed. Så du ikke begynder at slå dig selv i hovedet, med alt det du burde have fikset – helst i går!

Og husk at du ikke er alene! Jeg er med dig og hjælper dig på vej. Også når jeg kan fornemme at du er på afveje, så hjælper jeg dig tilbage på sporet.

Måske står du midt i en krise eller med nogle udfordringer her og nu. Det kan også være du står med problemstillinger du har tumlet med længe. Uanset hvad du kommer med, vil du få det bedre! Der intet der er for stort eller småt – det der er vigtigt for dig lige nu er hvor vi starter.

psykoterapi københavn

Anmeldelser

Et rum hvor jeg har pladsen ​Ellen
Læs mere
Jeg kan virkelig godt lide den ramme, hvor jeg har et rum hvor jeg har pladsen, det føles trygt og jeg bliver reageret på på en måde som er god for mig.​
Støtte til at følge de nye gode vanerSofie
Læs mere
Hver gang vi ses, får jeg en god fornemmelse af hvad jeg skal arbejde med. Fornemmelsen for hvad det egentlig handler om. Jeg lærer at forstå og acceptere hvad det er.
Jeg anbefaler ofte Nanna William
Læs mere
Det er for mig noget helt andet end at gå til psykolog. Jeg kommer meget mere i kontakt med hvordan jeg har det. Når jeg går derfra føler jeg mig ofte både klogere på mig selv og med en helt anden ro, end hvad jeg har oplevet andre steder.
Jeg har stadig problemer, men er blevet bedre til ikke at køre op i en spidsJonas
Læs mere
Tit ved jeg ikke helt hvad jeg vil tale om i terapien før jeg kommer. Men der er altid noget, når først jeg sidder overfor Nanna og nogle gange er det som om hun ved hvordan jeg har det før jeg selv finder ud af det.
Jeg har fået meget mere overskud Natalia
Læs mere
Jeg er taknemmelig over, at Nanna holdt mig fast på, at jeg skulle beskytte mig selv. Hun er enormt nærværende og formår at skabe et rum, hvor du kan være helt sårbar.
En ekstern og neutral støtte og guideSvend
Læs mere
Det var befriende at træde ind i hendes rum hver anden uge og blive mødt i øjenhøjde og uden fordomme. Det at blive set og hørt af en fortrolig samtalepartner, når jeg i alt for mange år har ladet som om at intet var galt, var kraftfuldt og nødvendigt. Nanna har mine varmeste anbefalinger
Tidligere
Næste