Parterapi Rødovre - Forstå følelsesmæssige og kropslige tegn

Parterapi tæt på Rødovre åbner op for muligheden om at lære at forstå hinanden og kommunikere bedre. Samtaler hos mig inviterer til at udvide synet på kropslige og følelsesmæssige mønstre, der kan have stor betydning for jeres parforhold.

Parterapi Amager

Få hjælp til store og små problemer

for professionel hjælp til at løse store eller små problemer. Det kræver både energi og arbejde at forstå os selv og vores partner, hvorfor terapi, som graver et spadestik dybere, er en god løsning for mange par. 

Jeg bestræber mig på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor der er plads til jeres følelser og oplevelser. Gennem samtale og kropslige øvelser søger vi sammen at øge jeres bevidsthed om hinandens behov og skabe mulighed for mere respektfuld kommunikation og nærvær.

Til parterapi tæt på Rødovre søger vi sammen at forstå de underliggende dynamikker for jeres udfordringer, og skabe forandring gennem bevidsthed og forbindelse mellem krop og hoved.

Måske kan du eller I genkende det her eller noget, der ligner:

  • Mistet gnist – Følelsen af, at gnisten er forsvundet.
  • Skænderier og konflikter – Tilbagevendende skænderier og konflikter, samt dårlig kommunikation.
  • Manglende sex – Manglende sexlyst eller utroskab hos den ene eller begge parter.
  • Uenige om børneopdragelse – Det kan være svært at blive enige om, hvordan man skal opdrage børnene på den bedste måde.
  • Ensom i parforholdet – Følelse af at stå alene med det hele eller mangle noget fra den anden part.
  • Ikke det parforhold I/du drømte om – Parforholdet føltes ikke længere som det samme.
  • Alt går op i praktik – Det hele handler om praktiske ting, og I prioriterer ikke længere hinanden i hverdagen.

Kropslige og følelsesmæssige mønstre

Jeg arbejder med kropsorienteret psykoterapi i min klinik, hvilket åbner op for forståelsen og forbindelsen mellem kroppen og hovedet. Til parterapi hos mig inviteres I til at integrere kroppen i terapien, og anse den som en vigtig ressource, i ønsket om at forstå jeres parforhold. 

Dårlige vaner og mønstre skabes i hovedet, og gennem kropsorienteret parterapi i nærheden af Rødovre kan I blive klogere på, hvordan disse kan brydes. Vores følelser og relationer er dybt påvirket af fysiske oplevelser, og kroppen må derfor tages i brug i ønsket om forstå den situation, der omgiver os.

Læs også om mulighederne for parterapi online eller parterapi priser.

Plads til hele jer

Til parterapi tæt på Rødovre tager vi hånd om hele jer, og søger mod at bruge kroppen som værktøj til fremgang og terapi. Med udgangspunkt i egen krop undersøger vi jeres vaner og mønstre, for bedre at forstå, hvor det sommetider kan gå skævt i et parforhold. 


Lyder det som noget for jer, er I meget velkomne til at booke en tid eller kontakte mig. Jeg svarer gerne på alle spørgsmål I måtte have.

Nanna Bredsdorff psykoterapeut

Anmeldelser

Et rum hvor jeg har pladsen ​Ellen
Læs mere
Jeg kan virkelig godt lide den ramme, hvor jeg har et rum hvor jeg har pladsen, det føles trygt og jeg bliver reageret på på en måde som er god for mig.​
Støtte til at følge de nye gode vanerSofie
Læs mere
Hver gang vi ses, får jeg en god fornemmelse af hvad jeg skal arbejde med. Fornemmelsen for hvad det egentlig handler om. Jeg lærer at forstå og acceptere hvad det er.
Jeg anbefaler ofte Nanna William
Læs mere
Det er for mig noget helt andet end at gå til psykolog. Jeg kommer meget mere i kontakt med hvordan jeg har det. Når jeg går derfra føler jeg mig ofte både klogere på mig selv og med en helt anden ro, end hvad jeg har oplevet andre steder.
Jeg har stadig problemer, men er blevet bedre til ikke at køre op i en spidsJonas
Læs mere
Tit ved jeg ikke helt hvad jeg vil tale om i terapien før jeg kommer. Men der er altid noget, når først jeg sidder overfor Nanna og nogle gange er det som om hun ved hvordan jeg har det før jeg selv finder ud af det.
Jeg har fået meget mere overskud Natalia
Læs mere
Jeg er taknemmelig over, at Nanna holdt mig fast på, at jeg skulle beskytte mig selv. Hun er enormt nærværende og formår at skabe et rum, hvor du kan være helt sårbar.
En ekstern og neutral støtte og guideSvend
Læs mere
Det var befriende at træde ind i hendes rum hver anden uge og blive mødt i øjenhøjde og uden fordomme. Det at blive set og hørt af en fortrolig samtalepartner, når jeg i alt for mange år har ladet som om at intet var galt, var kraftfuldt og nødvendigt. Nanna har mine varmeste anbefalinger
Tidligere
Næste