Parterapi priser - Genfind balancen i parforholdet

Jeg arbejder med parterapi priser, der både er overkommelige, men som også reflekterer den kvalitet af behandling, jeg kan tilbyde. Vigtigst for mig er det, at terapien er effektiv, og at I får noget ud af det. Derfor arbejder jeg også med en del værktøjer, som I kan tage med jer og bruge, når I skal genfinde gnisten.

parterapi pris

Gennem kropsorienteret psykoterapi, hvor der sættes fokus på krop og sind, findes balancen, som skaber den bedste harmoni i forholdet. Det er vigtigt at mærke efter, hvad kroppen siger, og det gøres bedst ved at rette fokusset indad. Ønsker I en snak om, hvordan jeg griber mine forløb an, og hvordan jeg kan hjælpe jer, så er I velkomne til at kontakte mig.

Styrk forholdet og samlivet

Problemerne i et parforhold har ofte eksisteret længe, inden der søges professionel hjælp til at løse disse. Dette bunder ofte i konflikter, frustration fra én eller begge sider, og i sidste ende opgivelse af samlivets kerneværdier.

De fleste problematikker kan sagtens løses egenhændigt. Dog kan større konflikter og uenigheder føre til skænderier, som skaber endnu større distance mellem parterne og fjerne tillid, fortrolighed og nærvær.

Med parterapi er formålet at genfinde balancen i parforholdet, så problemerne bliver mindre og i bedste fald forsvinder. Det hele handler om kommunikation. Ikke kun med modparten, men også med egen krop og sind. Vi priser os tit lykkelige over midlertidige løsninger, men lad os i stedet finde frem til et stabilt fundament for et godt samliv for jer.

Læs om mulighederne for parterapi online eller parterapi Amager.

Måske kan du genkende dig selv i det her eller noget der ligner:

  • Mistet gnist – Følelsen af, at gnisten er forsvundet.
  • Skænderier og konflikter – Tilbagevendende skænderier og konflikter, samt dårlig kommunikation.
  • Manglende sex – Manglende sexlyst eller utroskab hos den ene eller begge parter.
  • Uenige om børneopdragelse – Det kan være svært at blive enige om, hvordan man skal opdrage børnene på den bedste måde.
  • Ensom i parforholdet – Følelse af at stå alene med det hele eller mangle noget fra den anden part.
  • Ikke det parforhold I/du drømte om – Parforholdet føltes ikke længere som det samme.
  • Alt går op i praktik – Det hele handler om praktiske ting, og I prioriterer ikke længere hinanden i hverdagen.

Sæt pris på parforholdet med parterapi

Mange af mine klienter sætter stor pris på parterapi, når de har taget skridtet for at finde balancen. Det giver nemlig et større indblik i, hvad man forvente af sig selv og sit forhold, men også til hinanden, og ikke mindst et godt ståsted for fortrolig og sikker kommunikation.

Parterapi priser parforholdet. Derfor er det også et virkemiddel, som kan bruges før problemerne bliver uoverskuelige og stemningen dårlig. Ønsker man at finde ind til hinanden og være bedre til at kommunikere, helt generelt, kan terapi også være en god måde at lære hinanden og sig selv bedre at kende.

I en hverdag fyldt med stress og jag, kan det være svært at huske hinanden, og ikke mindst sine egne behov, når familien skal plejes og arbejdet passes. Lad mig hjælpe jer med at genfinde gnisten og skabe et rum for sikker kommunikation gennem parterapi priser i et rimelig og godt prisleje.

Nanna Bredsdorff psykoterapeut

Anmeldelser

Et rum hvor jeg har pladsen ​Ellen
Læs mere
Jeg kan virkelig godt lide den ramme, hvor jeg har et rum hvor jeg har pladsen, det føles trygt og jeg bliver reageret på på en måde som er god for mig.​
Støtte til at følge de nye gode vanerSofie
Læs mere
Hver gang vi ses, får jeg en god fornemmelse af hvad jeg skal arbejde med. Fornemmelsen for hvad det egentlig handler om. Jeg lærer at forstå og acceptere hvad det er.
Jeg anbefaler ofte Nanna William
Læs mere
Det er for mig noget helt andet end at gå til psykolog. Jeg kommer meget mere i kontakt med hvordan jeg har det. Når jeg går derfra føler jeg mig ofte både klogere på mig selv og med en helt anden ro, end hvad jeg har oplevet andre steder.
Jeg har stadig problemer, men er blevet bedre til ikke at køre op i en spidsJonas
Læs mere
Tit ved jeg ikke helt hvad jeg vil tale om i terapien før jeg kommer. Men der er altid noget, når først jeg sidder overfor Nanna og nogle gange er det som om hun ved hvordan jeg har det før jeg selv finder ud af det.
Jeg har fået meget mere overskud Natalia
Læs mere
Jeg er taknemmelig over, at Nanna holdt mig fast på, at jeg skulle beskytte mig selv. Hun er enormt nærværende og formår at skabe et rum, hvor du kan være helt sårbar.
En ekstern og neutral støtte og guideSvend
Læs mere
Det var befriende at træde ind i hendes rum hver anden uge og blive mødt i øjenhøjde og uden fordomme. Det at blive set og hørt af en fortrolig samtalepartner, når jeg i alt for mange år har ladet som om at intet var galt, var kraftfuldt og nødvendigt. Nanna har mine varmeste anbefalinger
Tidligere
Næste