Parterapi online - Kropsorienteret behandling af forholdet

Med parterapi online bliver hjælpen mere tilgængelig for jer, der har travle hverdage, men samtidig også gerne vil arbejde på det indbyrdes forhold. Det kan dog ved flere tilfælde være nødvendigt med et fysisk forløb, hvor I kommer forbi til en samtale.

Gennem kropsorienteret psykoterapi, hjælper jeg med at gendanne balancen mellem krop og sind i jeres forhold, hvortil I får viden og redskaber, I aktivt kan bruge for at løse problematikker.

Kom fysisk ned forbi lokalerne i København

Jeg har gennem min karriere tilegnet mig stor viden om, samt ekspertise inden for psykoterapi, herunder også parterapi, der både kan udføres i mine fysiske lokaler, centralt i København, eller online. 

Har I derfor brug for hjælp til gode værktøjer, som kan skabe balance i jeres forhold, kan I kontakte mig. En klar anbefaling er dog, at der på et givent tidspunkt i forløbet tages en fysisk samtale og ikke blot parterapi online.

Måske kan du eller I genkende det her eller noget, der ligner:

 • Mistet gnist – Følelsen af, at gnisten er forsvundet.
 • Skænderier og konflikter – Tilbagevendende skænderier og konflikter, samt dårlig kommunikation.
 • Manglende sex – Manglende sexlyst eller utroskab hos den ene eller begge parter.
 • Uenige om børneopdragelse – Det kan være svært at blive enige om, hvordan man skal opdrage børnene på den bedste måde.
 • Ensom i parforholdet – Følelse af at stå alene med det hele eller mangle noget fra den anden part.
 • Ikke det parforhold I/du drømte om – Parforholdet føltes ikke længere som det samme.
 • Alt går op i praktik – Det hele handler om praktiske ting, og I prioriterer ikke længere hinanden i hverdagen.

Få gnisten tilbage

Oplever I udfordringer i jeres forhold? Der kan være mange årsager til, at relationen er i ubalance, men der er også lige så mange ting, der kan gøres for at genskabe følelsen af kontrol. Det kan blandt andet være problemer med:

 • Skænderier og konflikter
 • Uenighed om børneopdragelse
 • Ensomhed i forholdet
 • Manglende intimt forhold
 • Forsvunden gnist

Eller noget helt andet, som skaber en usikker relation mellem dig og din partner? Gennem terapi, vil det være muligt at ligge en grobund for forandring, der kan mærkes. Skal jeg være jeres parterapeut, så tag kontakten i dag.

Gennemgå parterapi online

Det kan måske virke urealistisk, men det er faktisk helt muligt at få parterapi online, selvom min tilgang er kropsorienteret. Behandlingen handler nemlig i høj grad om at se indad i sin egen krop og sit sind. Der skal skabes balance i egen krop for at samlivet kan gøre lige så.

For online parterapi er det både vigtigt og helt grundlæggende, at man giver udtryk for de behov, følelser og længsler, man bærer inde med. Jo bedre man er til at vise det, og dele ud af det, desto bedre vilkår vil jeres forhold have for at kunne blomstre.

Min behandling med parterapi online sker gennem systemet Whereby, som er en sikker og krypteret platform lig Zoom, som mange kender. Derfor kan I også føle jer helt sikre under terapien. Læs mere om mine metoder her.

Læs også om parterapi Amager eller parterapi Rødovre.

Nanna som parterapeut

Hvem er jeg, og hvordan kan jeg hjælpe jeres forhold? Jeg hedder Nanna, og jeg arbejder med mennesker, fordi jeg elsker det. Min karriere og erfaringer baserer på min egen tid i terapi, som havde en stor og vigtig indvirkning på mit liv. Og det vil jeg gerne give videre.

Af samme årsag har jeg valgt at starte min egen klinik, hvori jeg arbejder kropsorienteret med psykoterapi, der både kan hjælpe til behandling af stress, angst og mere. Men også parterapi online, såvel som fysisk, er en mulighed.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for at hjælpe jeres forhold på vej. Ved hjælp af nyttige redskaber vil I selv kunne arbejde positivt med at genskabe relationens form.

Nanna Bredsdorff psykoterapeut

Anmeldelser

Et rum hvor jeg har pladsen ​Ellen
Læs mere
Jeg kan virkelig godt lide den ramme, hvor jeg har et rum hvor jeg har pladsen, det føles trygt og jeg bliver reageret på på en måde som er god for mig.​
Støtte til at følge de nye gode vanerSofie
Læs mere
Hver gang vi ses, får jeg en god fornemmelse af hvad jeg skal arbejde med. Fornemmelsen for hvad det egentlig handler om. Jeg lærer at forstå og acceptere hvad det er.
Jeg anbefaler ofte Nanna William
Læs mere
Det er for mig noget helt andet end at gå til psykolog. Jeg kommer meget mere i kontakt med hvordan jeg har det. Når jeg går derfra føler jeg mig ofte både klogere på mig selv og med en helt anden ro, end hvad jeg har oplevet andre steder.
Jeg har stadig problemer, men er blevet bedre til ikke at køre op i en spidsJonas
Læs mere
Tit ved jeg ikke helt hvad jeg vil tale om i terapien før jeg kommer. Men der er altid noget, når først jeg sidder overfor Nanna og nogle gange er det som om hun ved hvordan jeg har det før jeg selv finder ud af det.
Jeg har fået meget mere overskud Natalia
Læs mere
Jeg er taknemmelig over, at Nanna holdt mig fast på, at jeg skulle beskytte mig selv. Hun er enormt nærværende og formår at skabe et rum, hvor du kan være helt sårbar.
En ekstern og neutral støtte og guideSvend
Læs mere
Det var befriende at træde ind i hendes rum hver anden uge og blive mødt i øjenhøjde og uden fordomme. Det at blive set og hørt af en fortrolig samtalepartner, når jeg i alt for mange år har ladet som om at intet var galt, var kraftfuldt og nødvendigt. Nanna har mine varmeste anbefalinger
Tidligere
Næste