Parterapi Amager - Lær at forstå hinanden og jeres problemer

Kom i bedre kontakt med hinanden og jeres krop gennem kropsorienteret parterapi tæt på Amager. Jeg tilbyder samtaler med fokus på at udforske og forstå de følelsesmæssige og kropslige mønstre, der kan påvirke jeres forhold.

Parterapi Amager

Forståelse for kroppen

Parterapi med udgangspunkt i kropsorienteret psykoterapi fokuserer på at integrere kroppen som en vigtig ressource i forståelsen og forbedringen af parforholdet. Denne tilgang anerkender, at kroppen og sindet er tæt forbundne, og at fysiske oplevelser kan have dyb indvirkning på vores følelser og relationer.

Jeg tror på, at vi må bruge kroppen for at forstå den situation, vi befinder os i, og dermed hjælpe hovedet på vej. Det er ofte i hovedet, at forvirrende tanker og vaner opstår, og disse kan være svære at bryde med. 

Gennem parterapi Amager kan I blive klogere på jeres mønstre og vaner, når vi stiller skarpt på enkelte situationer og taler om ansvar. Ansvaret for sig selv og hinanden. Jeg ønsker, at give jer værktøjer til at trække vejret helt ned i kroppen, med det formål at finde ro og genvinde balancen.

Måske kan du eller I genkende det her eller noget, der ligner:

  • Mistet gnist – Følelsen af, at gnisten er forsvundet.
  • Skænderier og konflikter – Tilbagevendende skænderier og konflikter, samt dårlig kommunikation.
  • Manglende sex – Manglende sexlyst eller utroskab hos den ene eller begge parter.
  • Uenige om børneopdragelse – Det kan være svært at blive enige om, hvordan man skal opdrage børnene på den bedste måde.
  • Ensom i parforholdet – Følelse af at stå alene med det hele eller mangle noget fra den anden part.
  • Ikke det parforhold I/du drømte om – Parforholdet føltes ikke længere som det samme.
  • Alt går op i praktik – Det hele handler om praktiske ting, og I prioriterer ikke længere hinanden i hverdagen.

Hjælp til store og små problemer

Føler du og din partner jer langt fra hinanden, eller har I andre problemer, er det altid en god idé at søge professionel hjælp. Det kræver ofte dybdegående terapeutisk arbejde at forstå vores vaner, hvorfor det kan være nødvendigt at grave dybt for at forstå os selv. Med parterapi i nærheden af Amager er dette en mulighed. 

Uanset om der er tale om store, små eller ingen problemer, har vi alle gavn af at tale sammen og på den måde forstå hinanden bedre. Kropsorienteret parterapi Amager betragter ikke kun symptomerne på problemer, men søger at forstå de underliggende dynamikker og skabe forandring gennem bevidsthed og forbindelse.

Jeg stræber efter at skabe et tillidsfuldt rum, hvor I kan udforske og forstå de følelsesmæssige og kropslige mønstre, der kan påvirke jeres forhold. Dette kan hjælpe med at øge jeres bevidsthed om hinandens behov og skabe mulighed for mere nærværende og respektfuld kommunikation.

Læs mere om parterapi priser eller parterapi online her.

Nanna som parterapeut

Hvem er jeg, og hvordan kan jeg hjælpe jeres forhold? Jeg hedder Nanna, og jeg arbejder med mennesker, fordi jeg elsker det. Min karriere og erfaringer baserer på min egen tid i terapi, som havde en stor og vigtig indvirkning på mit liv. Det er mit mål at give det videre.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for at hjælpe jeres forhold på vej. 

Nanna Bredsdorff psykoterapeut

Anmeldelser

Et rum hvor jeg har pladsen ​Ellen
Læs mere
Jeg kan virkelig godt lide den ramme, hvor jeg har et rum hvor jeg har pladsen, det føles trygt og jeg bliver reageret på på en måde som er god for mig.​
Støtte til at følge de nye gode vanerSofie
Læs mere
Hver gang vi ses, får jeg en god fornemmelse af hvad jeg skal arbejde med. Fornemmelsen for hvad det egentlig handler om. Jeg lærer at forstå og acceptere hvad det er.
Jeg anbefaler ofte Nanna William
Læs mere
Det er for mig noget helt andet end at gå til psykolog. Jeg kommer meget mere i kontakt med hvordan jeg har det. Når jeg går derfra føler jeg mig ofte både klogere på mig selv og med en helt anden ro, end hvad jeg har oplevet andre steder.
Jeg har stadig problemer, men er blevet bedre til ikke at køre op i en spidsJonas
Læs mere
Tit ved jeg ikke helt hvad jeg vil tale om i terapien før jeg kommer. Men der er altid noget, når først jeg sidder overfor Nanna og nogle gange er det som om hun ved hvordan jeg har det før jeg selv finder ud af det.
Jeg har fået meget mere overskud Natalia
Læs mere
Jeg er taknemmelig over, at Nanna holdt mig fast på, at jeg skulle beskytte mig selv. Hun er enormt nærværende og formår at skabe et rum, hvor du kan være helt sårbar.
En ekstern og neutral støtte og guideSvend
Læs mere
Det var befriende at træde ind i hendes rum hver anden uge og blive mødt i øjenhøjde og uden fordomme. Det at blive set og hørt af en fortrolig samtalepartner, når jeg i alt for mange år har ladet som om at intet var galt, var kraftfuldt og nødvendigt. Nanna har mine varmeste anbefalinger
Tidligere
Næste