Generaliseret angst symptomer - Find behandling i dag

Generaliseret angst symptomer karakteriseres ved overdreven og vedvarende bekymring, og kan komme til udtryk på forskellige måder. Der er typisk tale om bekymringer over diverse livsområder, og er en psykisk sundhedstilstand, som kan have store konsekvenser for dagligdagen. 

generaliseret angst symptomer

Har du brug for hjælp og værktøjer til at tackle din angst, tilbyder jeg kropsorienteret psykoterapi, hvor vi sammen arbejder på at genskabe balance mellem krop og sind. Min tilgang er skræddersyet til at støtte dig i at forstå og bearbejde de dybere årsager til din angst.

Hyppigt forekommende symptomer

Generaliseret angst symptomer manifesterer sig normalt gennem vedvarende bekymringer, der ofte tager form af konstante og overdrevne bekymringer.

Dette kan omhandle alt fra sundhed, arbejde, familie eller økonomi, og der er typisk tale om omstændigheder, der ikke giver åbenlys grund til bekymring.

Andre hyppige symptomer er rastløshed, irritation, søvnløshed, muskelspændinger og koncentrationsbesvær. Alle disse kan have stor indvirkning på hverdagen, hvor du kan føle dig overfølsom og have svært ved at slappe af.

Læs mere om symptomer på angst her.

Måske kan du genkende dig selv i det her eller noget der ligner:

  • Stresset og udbrændt – Du synes du skal  ‘klare det hele’ selv, er overansvarlig
  • Utilstrækkelig – Ikke helt den ven, kæreste, person du gerne ville være
  • Angst / Præstationsangst – tankemylder, føler dig ikke-til-stede, har måske fysiske symptomer såsom svimmelhed, hjertebanken, hovedpine
  • Depressiv – trist, modløs
  • Føler skyld, skam og dårlig samvittighed – høj grad af selvkritik, utilfreds, irritabel, opfarende.
  • Har et forstyrret forhold til mad – spiser for meget/lidt når du har det skidt
  • Ramt af en livskrise – sygdom, dødsfald m.m.

Kropsorientreret psykoterapi

Vi vil i samarbejde arbejde på at udvikle strategier til at tackle angst, så du ikke skal føle dig begrænset i din hverdag. Fokus er på at forstå de dybere årsager til din angst, da jeg tror på, at dette er vejen til at genvinde friheden i sit liv.

Jeg tilbyder et skræddersyet forløb, hvor du og din situation er i centrum. Det betyder, at der ikke lægges en konkret plan, men at vi løbende sætter fokus på de områder i dit liv, der kan være årsagen til angsten.

Læs mere om hvorfor man får angst her.

Genvind balancen i dit liv

Generaliseret angst symptomer kan være utroligt invaliderende, hvorfor vi sammen vil fokusere på at genvinde balancen i dit liv. Da angst lidelser ofte manifesteres i kroppen, vil vi særligt fokusere på at få denne med. Jeg mener, at dybe forandringer kræver, at både kroppen og sindet arbejder.

I min praksis har jeg bistået klienter med varierende former for angst, herunder fobier, panikangst og generaliseret angst. Jeg præsenterer en individualiseret behandlingsmetode med henblik på at genskabe livskvalitet og støtte klienterne i at (gen)opdage følelsen af frihed og autenticitet.

Hvem er jeg?

Mit navn er Nanna. Jeg har arbejdet med mennesker i det meste af mit arbejdsliv – og jeg elsker det! Mine erfaringer med terapi startede for mange år siden, da jeg selv startede i behandling, hvilket havde en vigtig og livsomvæltende indvirkning på mit liv. Denne oplevelse vil jeg gerne give videre til andre.

Jeg har arbejdet både som frivillig psykoterapeut og vejleder for udsatte unge, som senere førte til arbejde fuld tid som psykoterapeut og opstarten af min egen praksis. Her arbejder jeg med alt fra angst behandling, behandling af stress til mange andre problemstillinger og områder, herunder parterapi.

Lad os tage en uforpligtende samtale.

Nanna Bredsdorff psykoterapeut

Anmeldelser

Et rum hvor jeg har pladsen ​Ellen
Læs mere
Jeg kan virkelig godt lide den ramme, hvor jeg har et rum hvor jeg har pladsen, det føles trygt og jeg bliver reageret på på en måde som er god for mig.​
Støtte til at følge de nye gode vanerSofie
Læs mere
Hver gang vi ses, får jeg en god fornemmelse af hvad jeg skal arbejde med. Fornemmelsen for hvad det egentlig handler om. Jeg lærer at forstå og acceptere hvad det er.
Jeg anbefaler ofte Nanna William
Læs mere
Det er for mig noget helt andet end at gå til psykolog. Jeg kommer meget mere i kontakt med hvordan jeg har det. Når jeg går derfra føler jeg mig ofte både klogere på mig selv og med en helt anden ro, end hvad jeg har oplevet andre steder.
Jeg har stadig problemer, men er blevet bedre til ikke at køre op i en spidsJonas
Læs mere
Tit ved jeg ikke helt hvad jeg vil tale om i terapien før jeg kommer. Men der er altid noget, når først jeg sidder overfor Nanna og nogle gange er det som om hun ved hvordan jeg har det før jeg selv finder ud af det.
Jeg har fået meget mere overskud Natalia
Læs mere
Jeg er taknemmelig over, at Nanna holdt mig fast på, at jeg skulle beskytte mig selv. Hun er enormt nærværende og formår at skabe et rum, hvor du kan være helt sårbar.
En ekstern og neutral støtte og guideSvend
Læs mere
Det var befriende at træde ind i hendes rum hver anden uge og blive mødt i øjenhøjde og uden fordomme. Det at blive set og hørt af en fortrolig samtalepartner, når jeg i alt for mange år har ladet som om at intet var galt, var kraftfuldt og nødvendigt. Nanna har mine varmeste anbefalinger
Tidligere
Næste