Psykoterapeut, vejleder og lærer

Hej Jeg hedder Nanna. Jeg er født i 1970 og bor sammen med min mand og datter og så er jeg psykoterapeut.

Jeg har en uddannelse som psykoterapeut fra Sensetik Instituttet og en cand. mag. i spansk og engelsk. Jeg elsker at arbejde med mennesker og har gjort det hele mit arbejdsliv

Psykoterapeut Nanna BredsdorffInden jeg blev selvstændig psykoterapeut, arbejdede jeg som gymnasie- og handelsskolelærer og senere som ungdoms- og uddannelsesvejleder i Københavns kommune og frivillig psykoterapeut for borgere med problemer, som gerne ville tilbage på arbejdsmarkedet.

Da jeg selv startede i terapi for mange år siden, havde det så stor en indvirkning på mit liv at jeg fik lyst til at uddanne mig og gå den vej. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

Psykoterapi og grounding

I forbindelse med arbejdet som psykoterapeut inddrager jeg kroppen. Her er grounding øvelser en genvej. Du kan læse mere om grounding her.

Psykotererapeut for dig med en kronisk sygdom

Jeg har desuden Type 1 diabetes fra barnsben og har en lang og personlig erfaring med at have en kronisk sygdom. Derfor har jeg en særlig niche i min praksis for folk med diabetes og andre kroniske sygdomme. Her inddrager jeg ofte ‘kost-terapi’ som en del af forløbet.

Terapien er den samme, hvadenten du har en kronisk sygdom eller ej, men de livsvilkår som knytter sig til, er anderledes.

 

Vil du gerne vide mere?

Til en introsamtale kan du få svar på spørgsmål og høre hvordan jeg som psykoterapeut kan hjælpe dig. Nogen synes også det er rart at høre stemmen bag billedet.

Føler du dig klar til at komme igang?

I min kalender finder du de ledige tider jeg har. Nogen foretrækker en introsamtale først, som jeg altid tilbyder til dem jeg ikke har talt med før.

Psykoterapeut

Nanna Bredsdorff