Hej Jeg hedder Nanna. Jeg er født i 1970 og bor sammen med min mand og datter og så er jeg psykoterapeut.

Psykoterapeut, vejleder og lærer

Jeg har en uddannelse som psykoterapeut fra Sensetik Instituttet og en cand. mag. i spansk og engelsk. Jeg elsker at arbejde med mennesker og har gjort det hele mit arbejdsliv

Inden jeg blev selvstændig psykoterapeut, arbejdede jeg som gymnasie- og handelsskolelærer og senere som ungdoms- og uddannelsesvejleder i Københavns kommune og frivillig psykoterapeut for borgere med problemer, som gerne ville tilbage på arbejdsmarkedet.

Da jeg selv startede i terapi for mange år siden, havde det så stor en indvirkning på mit liv at jeg fik lyst til at uddanne mig og gå den vej. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

Psykotererapeut for dig med en kronisk sygdom

Jeg har desuden Type 1 diabetes fra barnsben og har en lang og personlig erfaring med at have en kronisk sygdom. Derfor har jeg en særlig niche i min praksis for folk med diabetes og andre kroniske sygdomme. Her inddrager jeg ofte ‘kost-terapi’ som en del af forløbet.

Terapien er den samme, hvadenten du har en kronisk sygdom eller ej, men de livsvilkår som knytter sig til, er anderledes.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til mig på 61 70 44 59. Jeg giver altid gerne en 20 minutters gratis samtale til dem jeg ikke har talt med før.

Føler du dig klar til at komme i gang med det samme, kan du booke en tid her.

Nanna Bredsdorff

Nanna Bredsdorff

Psykoterapeut

BOOK HER

Book gratis introsamtale

– ring 61 70 44 59.